Реклама

Нове відео від MBY на спільну пісню з артисткою NICHKA

Буремна історія стосунків, в яких кохання ходить поруч з розчаруванням
Čytaty latynkoju
Нове відео від MBY на спільну пісню з артисткою NICHKA
  1. Головна
  2. Музика
  3. Нове відео від MBY на спільну пісню з артисткою NICHKA
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Буремна історія стосунків, в яких кохання ходить поруч з розчаруванням

Проєкт Богдана Музиченка, MBY, вже добре відомий шанувальникам нової хвилі українського хіп-хопу. Цього разу до створення пісні хлопець запросив подругу та інді поп співачку NICHKA, колаба з якою вийшла дуже гармонійною, а образи та тексти в пісні органічно доповнюють обох артистів.

Пісня «Зникаю» про буремні стосунки між хлопцем та дівчиною, про постійний магніт між ними, який в решті решт знову приводить до провалу. Кліп сподобається усім, хто пізнав драматичність першої нещасної любові, спогади про яку навіть у дорослому віці навіюють сум та ностальгію.

Дивитись кліп

MBY & NICHKA

MBY & NICHKA

З творчістю Даяни я познайомився вперше коли почув їх спільну пісню з DOVI — «До зими». Особисто познайомився вже в процесі створення релізу з askwhen, де і відчув творчий конект з нею. Протягом певного часу ми спілкувались та обговорювали можливий фіт. Я почав писати демки і ту, що сподобалась мені найбільше, відправив Даяні. Запис її парту відбувся на студії нашого лейблу і у цій атмосфері ми одразу зрозуміли, що цей трек повинен мати екранізацію у кліп

MBY , Автор пісні

MBY — музичний проєкт Богдана Музиченка із Київщини. Його творчість — це суміш хіп-хопу та попу, що часто виливається в трендовий фонк. У текстах — життєві історії та сюжети, натхненні дружніми розмовами в гаражі у рідному смт. NICHKA — нова поп-артистка в українському шоу-бізнесі, що випустила хоч і не багато пісень, та вже зібрала понад 4 млн прослуховувань у Spotify та 4 млн на YouTube. 

Слухати пісню на стрімінгах можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...