Реклама

🎸 Гурт Ghost презентував новий сингл зі свого концертного фільму — слухайте

Čytaty latynkoju
🎸 Гурт Ghost презентував новий сингл зі свого концертного фільму — слухайте
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Гурт Ghost презентував новий сингл зі свого концертного фільму — слухайте
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Вчора відбулася прем’єра концертного фільму гурту Ghost — Rite Here Rite Now. Звісно, що на превеликий жаль для українців реліз цього фільму оминув Україну. Однак попри це ми можемо як мінімум прослухати частинку з цього видовища.

View post on Instagram
 

З нами поділися новою піснею гурту, яка звучить під час титрів. Новим синглом гурту стала The Future Is A Foreign Land і за внутрішнім лором Ghost вона є частиною пісень записаних в період Seven Inches Of Statnic Power. Тобто композиція створена в стилі рок-музики кінця 1960-х рр. та середини 1970-х рр.

Сам Тобіас Форґе, людина що стоїть за усім створеним Ghost, про нову композицію відзначив:

Ця пісня написана як любовний лист колишнього лідера гурту Papa Nihil до сестри Імператор у 1969 році — саме так вона пов'язана з лором. Послання полягає в тому, що великий урок втрачено, якщо подивитися на те, що відбувається у світі зараз, і що привело нас сюди.

За словами Форґе фінальні титри під цю пісню слугують нагадуванням про звірства людства, яке звернуло не туди і сам тому «якщо вам пощастило побачити цей фільм у кінотеатрі», то «ви один із щасливчиків, і ви повинні насолоджуватися життям, приймати його і робити все, що в ваших силах, щоб зробити життя кращим для вас і всіх, кого ви знаєте».

Нагадаємо, що у нашого редактора є матеріал про початок історії Ghost та створення першого альбому гурту Opus Eponymus.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...