Реклама

🎸 Тоні Айоммі не проти провести останній концерт Black Sabbath з оригінальним складом

Čytaty latynkoju
wallpapercave.com
🎸 Тоні Айоммі не проти провести останній концерт Black Sabbath з оригінальним складом
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Тоні Айоммі не проти провести останній концерт Black Sabbath з оригінальним складом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Легендарний гітарист Тоні Айоммі відповів на заклик Оззі Осборна та відзначив, що загалом не проти ідеї проведення останнього концерту гурту Black Sabbath у повністю оригінальному складі.

Раніше Осборн відзначив, що хотів би щоб легендарний метал-гурт провів дійсно останній виступ на якому зібралися б усі учасники, які його створили.

Нагадаємо, що офіційно Black Sabbath «пішли на пенсію» у 2017 році після концертного туру The End, який завершив реюніон гурту 2011 року. Однак попри те, що на початку у цьому усьому мав брати участь барабанщик Білл Ворд, він ще на самому початку відмовився від участі через «нерозумний контракт».

Саме тому завершальний етап Black Sabbath пройшов за участі лише трьох з чотирьох оригінальних учасників — Оззі Осборна, Тоні Айоммі та Гізера Батлера. Тоді Ворда на барабанах замінив Томмі Клуфетос, якому також випала честь взяти участь у записі останньої платівки гурту.

Однак, як бачимо, через певний час інтриги, можливо, дещо спали і Айоммі та Осборн не проти останнього шоу уже з Вордом, щоб дійсно закрити цю сторінку свого життя та рок-музики.

Як передає NME Айоммі відзначив, що не проти останнього концерту, однак він уже точно не готовий до проведення жодних концертних турів.

У моєму віці я маю дивитися на це реалістично. Я не можу поїхати в дворічний тур, як ми робили раніше. А щоб зібрати щось таке, як оригінальний Sabbath, або це, або те, або інше, потрібно багато часу, тому що все це коштує дуже дорого.

Але було б непогано зіграти один раз, якщо це коли-небудь станеться.

Загалом у цій ситуації звісно варто робити багато поправок — здоров’я Оззі Осборна та головне це умови Білла Ворда.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...