Реклама

🎤 «Греммі-2024»: усі найцікавіші виступи цьогорічної церемонії

Čytaty latynkoju
Grammy
🎤 «Греммі-2024»: усі найцікавіші виступи цьогорічної церемонії
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎤 «Греммі-2024»: усі найцікавіші виступи цьогорічної церемонії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

На цьогорічній церемонії вручення премії «Ґреммі», яка відбулася в ніч на 5 лютого, виступило багато зірок, а також було декілька важливих оголошень. Зібрали для вас усе найцікавіше, що було на «Греммі-2024».

Так, на премії знову виступила співачка Біллі Айліш. У костюмі вінтажної ляльки Барбі, зірка виконала свій хіт What Was I Made For?, який з’явився в саундтреку до фільму «Барбі» Ґрети Ґервіг. Задля виконання пісні до співачки приєднався її брат та саундпродюсер Фіннеас.

Варто зазначити, що What Was I Made For? стала піснею року.

Разом з тим, музикант Біллі Джоел повернувся на сцену «Ґреммі» з піснею Turn The Lights Back On — це вперше за понад два десятиліття Джоел виступив на церемонії.

Варто зазначити, що Джоел не претендує на жодну категорію, проте його поява на церемонії відбулася після випуску Turn The Lights Back On — його першого нового матеріалу з 2007 року.

На цьогорічній церемонії також виступила Олівія Родріго — це її другий виступ на «Ґреммі» після виконання пісні Drivers License у 2022 році.

Цього разу Родріго виконала пісню Vampire. Разом з тим, співачка отримала номінації у шести категоріях, але не виграла жодної.

Нестандартним виступом відзначився гурт U2. Музиканти не виступали в Лос-Анджелесі (де проходив «Ґреммі»), а транслювали свій виступ з Лас-Вегасу — з вже культового майданчика Las Vegas Sphere.

Як гурт виконав пісню Atomic City — дивіться нижче:

Цього року на церемонії також з’явилася співачка Джоні Мітчелл. 80-річна виконавиця заспівала Both Sides Now — свою пісню 1969 року зі свого другого альбому Clouds. Варто зазначити, що цього року співачка отримала номінацію за «Найкращий фольклорний альбом» за свій концертний альбом Joni Mitchell at Newport 2023 року.

Також завдяки «Ґреммі» цього року на телебаченні вперше наживо прозвучав сингл Майлі Сайрус Flowers, який став записом року. Варто зазначити, що це перший «Ґреммі» для співачки.

Також на церемонії виступила співачка SZA, яка виконала пісні Snooze та Kill Bill. Варто зазначити, що зірка мала найбільшу кількість номінацій — її номінували у дев’яти категоріях. У підсумку SZA отримала два «Ґреммі».

Також на церемонії виступили Стіві Вандер з піснею For Once In My Life та Джон Батіст з кавер-версіями пісень Ain’t No Sunshine та About Optimistic.

Не обійшлося без скандалів та рекордів. Так, репера Killer Mick, який отримав три «Ґреммі», заарештували одразу на церемонії. Наразі невідомо, чому затримали репера.

Ну й щодо рекордів — цього року Тейлор Свіфт отримала свій четвертий «Ґреммі» у номінації альбом року, що є абсолютним рекордом церемонії. До того рекорди належали Стіві Вандера, Полу Саймону та Френку Сінатрі (по три «Ґреммі»).

Загалом, у Свіфт зараз 14 нагород «Ґреммі».

Отримуючи нагороду, співачка поділилася чудовою новиною для шанувальників — анонсувала свій наступний альбом The Tortured Poets Department.

Раніше ми розповідали про усіх переможців у найважливіших номінаціях на «Ґреммі-2024».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...