Реклама

🥴 Каньє Вест знову «пустився берега», назвав себе Ісусом та посварився з Нікі Мінаж

Čytaty latynkoju
🥴 Каньє Вест знову «пустився берега», назвав себе Ісусом та посварився з Нікі Мінаж
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥴 Каньє Вест знову «пустився берега», назвав себе Ісусом та посварився з Нікі Мінаж
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Репер Каньє Вест, відомий тепер як Ye, знову потрапив у скандал напередодні виходу його нового альбому Vultures.

Спільна платівка Ye та репера Ty Dolla $ign мала вийти ще вчора, 15 грудня. Проте в останні дні Каньє більш зайнятий тим, що проводить дивні трансляції, свариться з колишніми колегами та знову вдається до теорії змов та антисемітизму.

Зокрема, після презентації альбому Vultures (на якій репер був одягнений у костюм, схожий на одяг Ку-клукс-клану) Каньє вдався до довгої промови, яка транслювали чисельні люди, що знаходилися біля репера. Під час промови Каньє розповів, зокрема, що Нікі Мінаж не дала дозволу використовувати її куплет на пісні New Body.

Варто зазначити, що вперше цю пісню музиканти створили ще у 2019 році, проте з того часу стосунки Мінаж та Каньє охололи через «творчі розбіжності». New Body спочатку мала бути на скасованому альбомі Каньє Yandhi, а потім на альбомі Jesus Is King. Трек офіційно не вийшов, проте його злили у мережу — й критики одразу назвали його найкращим треком, який мав би бути на Jesus Is King. Схоже, Ye хотів випустити трек New Body на новому альбомі, але Мінаж не дозволила.

Я змушував цю дівчину тричі переписувати свій куплет для треку Monster. Я підтримував її кар'єру. Тож я не знаю, що це таке. Але ми отримаємо це або ми просто не будемо просувати трек.

Каньє Вест

Відповідь Мінаж не заставила себе чекати.

Щодо Каньє — той поїзд вже покинув станцію. Без неповаги, я просто випустила абсолютно новий альбом. Навіщо мені випускати пісню, яка вийшла 3 роки тому?

Нікі Мінаж

В іншій частині своєї промови Каньє пройшовся по усьому свому оточенню та згадав те, що Adidas відмовився від співпраці з ним за антисемітизм, згадав Jay-Z, сім’ю Ротшильдів, Дрейка, Balenciaga, Тревіса Скотта і багато іншого. Окремо варто зазначити, що Вест назвав себе наступним після Ісуса та Гітлера. Повне відео нижче:

Раніше ми розповідали, що Adidas продав першу партію одягу, що залишилася від Каньє Веста. Компанія припинила співпрацю з репером після серії антисемітських висловлювань Веста.

Торік Каньє Вест часто потрапляв у скандали через свої антисемітські заяви. Наприклад, у розмові із засновником ультраправої неофашистської організації Proud Boys Гевіном Макіннесом та прихильником переваги білої раси Ніком Фуентесом, музикант заявив, що «євреям настав час пробачити Гітлеру». Вест також порівняв Голокост з абортом та повторив стереотип про те, що євреї контролюють ЗМІ та політику.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...