Реклама

🤔 Концертний фільм Бейонсе Renaissance отримав перші відгуки від критиків

Čytaty latynkoju
🤔 Концертний фільм Бейонсе Renaissance отримав перші відгуки від критиків
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤔 Концертний фільм Бейонсе Renaissance отримав перші відгуки від критиків
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Уже незабаром у кінотеатрах відбудеться прем’єра концертного фільму Бейонсе Renaissance: A Film By Beyoncé. Хоча реліз для широкого загалу заплановано на 1 грудня, однак є уже ті, хто мав можливість відвідати прем’єру фільму у Беверлі-Гіллс, 25 листопада.

Завдяки цьому ми маємо перші враження від критиків стосовно концертного фільму Бейонсе, у якому задокументовано її нещодавній тур Renaissance — від виникнення його ідеї, до його завершення у Канзас-Cіті у США.

Загалом оглядачі високо оцінили те, як у стрічці зображено залаштунки концертного життя, а також відзначили візуальну складову стрічки, яка для такого музичного фільму є не менш важливою для сприйняття.

У виданні The Hollywood Reporter відзначають, що доволі цікаво спостерігати разом із концертним записом за тим, як власне це все готується напередодні поряд з переглядом відеозапису концерту “побачити, як виконується трюк, може бути ще більшим задоволенням”.

Сплітаючи закулісні кадри та інтерв'ю, які показують, звідки взявся Renaissance і як він тут опинився, Бейонсе подає повністю ситну страву. Своїм альбомом, своїм шоу, а тепер і документальним фільмом, вона створює певну громаду, де її шанувальники можуть відчувати себе не просто вільними, а відродженими в любові.

У Deadline теж поділились схожим відгуком, де відзначили цей «інтимний погляд на» життя Бейонсе на цьому етапі кар’єри:

Що б там не було, глядачі не будуть відчувати себе обділеними. Фільм передає все видовище та енергію, які роблять світовий тур Beyoncé Renaissance World Tour легендарним. (…) Renaissance означає відродження. Своїм шоу Бейонсе сподівається, що шанувальники підуть з концерту оновленими та звільненими.

З іншого боку у Variety відзначили, що попри певну інтимність фільму, ми все одно не зможемо зазирнути у справжні залаштунки туру Бейонсе:

У ньому є сльози, сміх і роздуми, він дає уявлення про те, що означає бути однією з найбільших зірок у музиці. Він приносить задоволення, не будучи поблажливим, але, перш за все, це пам'ятник статусу Бейонсе як однієї з найстійкіших фігур попмузики, і всього, що потрібно для того, щоб досягти цього.

Раніше ми розповідали, що тур Бейонсе Renaissance подолав позначку прибутку у $579 млн.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...