Реклама

🛑 Денні Ельфмана вдруге звинуватили у сексуальних домаганнях

Čytaty latynkoju
🛑 Денні Ельфмана вдруге звинуватили у сексуальних домаганнях
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🛑 Денні Ельфмана вдруге звинуватили у сексуальних домаганнях
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Відомого композитора Денні Ельфмана, який номінований на «Оскар» і володіє «Ґреммі», вже друга жінка звинуватила у сексуальних домаганнях.

Дівчина, яка зазначається у позові як Джейн Доу (таким ім’ям в США приховують своє справжнє), повідомила, що зустріла 47-річного Ельфмана в Нью-Йорку. Тоді дівчині було 21 рік.

У позові стверджується, що Ельфман вчинив сексуальне насильство, гендерне насильство, навмисне заподіяння емоційного стресу, сексуальні домагання та недбалість щодо неї з 1997 по 2002 рік.

Потерпіла стверджує, що Ельфман скористався своїм статусом в індустрії, щоб схилити її до статевого акту. Також Ельфман неодноразово роздягався догола перед нею і мастурбував, поки жінка спала поруч.

Варто зазначити, що цей позов — вже другий для композитора. У 2017 році американсько-єгипетська єврейська піаністка Номі Абаді подала позов, в якому стверджувала, що Ельфман кілька разів оголювався та мастурбував у неї на очах.

Згодом «сторони домовилися вирішити основний спір», що передбачало здійснення Ельфманом чотирьох виплат протягом п’яти років на загальну суму 830 000 доларів. Частину коштів перерахували благодійним організаціям, а не безпосередньо Абаді. Проте через деякий час Абаді подала нову скаргу проти Ельфмана, заявивши, що композитор не сплатив повну суму компенсації.

НДенні Ельфман відомий як композитор фільмів “Жах перед Різдвом”, “Бітлджус”, “Едвард Руки-ножиці”, “Бетмен”, а також серіалу “Венздей”. Він чотири рази був номінований на “Оскар” та 14 разів — на премію “Ґреммі”.

Раніше ми розповідали, що засновника Залу слави рок-н-ролу Яна Веннера звинуватили у сексизмі та расизмі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...