Реклама

👀 Бейонсе випустила трейлер концертного фільму Renaissance

Čytaty latynkoju
👀 Бейонсе випустила трейлер концертного фільму Renaissance
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👀 Бейонсе випустила трейлер концертного фільму Renaissance
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Бейонсе поділилась трейлером свого майбутнього концертного фільму, який має вийти у кінотеатрах 1 грудня цього року. Володарка рекордної кількості «Греммі» випустить стрічку, де зафільмовано історію її світового туру Renaissance.

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ розповідає про подорож світового турне RENAISSANCE від його зародження, початку у Стокгольмі, Швеція, до фіналу в Канзас-Сіті, штат Міссурі. Він розповідає про наміри Бейонсе, її наполегливу працю, залучення до кожного аспекту виробництва, її творчий розум і мету створити свою спадщину та оволодіти своїм ремеслом.

Відзначається, що загалом за весь час концертного туру Бейонсе її виступи відвідало 2,7 млн шанувальників. Також нагадаємо, що Renaissance це власне назва платівки співачки, яку вона випустила минулого року.

Проте зауважимо, що наразі для українських фанатів Бейонсе показ фільму є відкритим питанням. Однак, гадаємо, що невдовзі стане відомо, чи буде концертний фільм демонструватися в Україні.

Відзначимо, що раніше Тейлор Свіфт поділилась тим, що її концертний фільм можна буде переглянути в Україні вже у жовтні.

Раніше ми також повідомляли, що Бейонсе може заробити до $2 млрд завдяки туру Renaissance.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...