Реклама

🎤 Дивіться Сема Сміта у свіжому випуску Tiny Desk Concert

Čytaty latynkoju
🎤 Дивіться Сема Сміта у свіжому випуску Tiny Desk Concert
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎤 Дивіться Сема Сміта у свіжому випуску Tiny Desk Concert
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Сем Сміт виступив на шоу Tiny Desk Concert американської радіостанції NPR разом з хором та під акомпанемент піаніно й гітари.

Співак виконав чотири пісні — Stay With Me, How Do You Sleep, Lay Me Down та свій найновіший хіт Unholy. На третьому треку до Сема другим вокалом приєдналася солістка хору Ладонна Гарлі-Пітерз.

Користувачі вже називають виступ Сема Сміта одним з найкращих випусків за всю історію Tiny Desk Concert.

Tiny Desk Concert (TDC) — це серія живих концертів американської радіостанції National Public Radio. Концерти відбуваються за столом ведучого шоу та подкасту All Songs Considered Боба Бойлена у офісі радіостанції. Формат TDC передбачає мінімалістичні аранжування та демонструє здатність артистів захопити увагу слухача навіть без яскравих спецефектів і сценічних трюків.

Формат з’явився, коли Бойлен та його колега Стівен Томпсон повернулся з фестивалю, незадоволеними тим, що не змогли нормально почути артистів через шум натовпу. Тоді вони придумали, щоб наступний гість радіостанції (це була співачка Лора Ґібсон) виступив просто за столом Бойлена. Це і стало початком нового формату.

В рамках Tiny Desk Concert виступали сотні артистів, серед яких Run the Jewels, alt-J, Гаррі Стайлз, Дуа Ліпа, Post Malone та український гурт DakhaBrakha.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...