Реклама

🎤 Кайлі Міноуг випустила новий альбом Tension

Čytaty latynkoju
🎤 Кайлі Міноуг випустила новий альбом Tension
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎤 Кайлі Міноуг випустила новий альбом Tension
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Кайлі Міноуг випустила свій довгоочікуваний альбом Tension. Реліз містить одинадцять треків, а також три бонусні пісні — Love Train, Just Imagine і Somebody to Love.

Пісня Padam Padam, яка вийшла чотири місяці тому, стала лід-синглом та першою піснею альбому.

Я почала роботу над цим альбомом з відкритою душею і з чистого аркуша. На відміну від моїх останніх двох альбомів, у ньому не було «теми», він був про пошук серця, веселощів або фантазії. Я хотіла відсвяткувати індивідуальність кожної пісні й зануритися в цю свободу. Я б сказала, що це суміш особистих роздумів, клубного занепаду і меланхолійного кайфу.

Кайлі Міноуг

Співачка працювала над альбомом з кількома продюсерами. Сім треків були спродюсовані та написані у співавторстві з її давніми колегами, Біффом Стеннардом та Даком Блеквеллом.

Мені сподобалося знову бути в студії з моїми колегами, але я також змогла скористатися перевагами віддаленого запису, до якого ми всі вже звикли — моя мобільна студія не покидала мене протягом півтора року! Створення цього альбому допомогло мені зорієнтуватися у складні часи і відсвяткувати сьогодення. Сподіваюся, він супроводжуватиме слухачів у їхніх власних подорожах і стане частиною їхньої історії.

Кайлі Міноуг

Раніше Кайлі Міноуг розповіла, кого б вона хотіла бачити в ролі себе, якби про неї зняли байопік.

За словами Міноуг, якщо байопіку про її життя дадуть «зелене світло», вона запросить на роль акторку австралійського походження. Наразі головною кандидатурою на цю роль є зірка «Барбі» Марго Роббі.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...