Реклама

😁 Лана Дель Рей пояснила свої вірусні фото з Waffle House

Čytaty latynkoju
😁 Лана Дель Рей пояснила свої вірусні фото з Waffle House
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😁 Лана Дель Рей пояснила свої вірусні фото з Waffle House
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Лана Дель Рей вперше прокоментувала фотографії шанувальників, на яких вона працює в кав’ярні Waffle House на початку цього літа.

Дель Рей помітили в американському Waffle House ще в липні. Тоді відео та фото співачки в робочій формі завірусилися в мережі.

У новому інтерв’ю виданню The Hollywood Reporter Дель Рей пояснила, що насправді просто декілька разів «приходила у заклад з братом та сестрою». Того дня офіціанти просто запропонували Дель Рей робочу форму для кумедності, а також попросили передати одному постійному клієнту напій. Саме ці дії й потрапили на відео.

Я хотіла б, щоб мій альбом став таким же вірусним, як ті фото. Наступного ранку я прокинулася від 10 000 повідомлень — деякі від людей, від яких я не чула нічого протягом 10 років. «Бачив твою фотографію у Waffle House». А я їм: «Ви чули новий альбом?».

Лана Дель Рей

Також в інтерв’ю співачка розповіла своє ставлення до того, що інші попзірки, як-от Олівія Родріго чи Біллі Айліш, називають її джерелом натхнення.

Я люблю їх і їхню музику. Не обов'язково бути хорошою людиною, щоб бути хорошим в музиці. Але якщо тобі пощастило бути хорошою людиною і чудовим співаком, це робить мене щасливою за культуру. Дівчата завжди казали мені такі речі. Можливо, не критики чи хтось інший, але співачки, яких я знала, незалежно від того, великі вони чи малі, писали мені листи. Я завжди відчувала себе старшою сестрою практично для всіх, кого я коли-небудь зустрічала.

Лана Дель Рей

Раніше ми розповідали, що Лана Дель Рей вперше виконала наживо трек Chemtrails Over The Country Club з однойменного альбому.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...