Реклама

😁 USA Today шукають журналіста, який буде писати лише про Тейлор Свіфт

Čytaty latynkoju
😁 USA Today шукають журналіста, який буде писати лише про Тейлор Свіфт
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😁 USA Today шукають журналіста, який буде писати лише про Тейлор Свіфт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Газети USA Today та The Tennessean шукають журналіста на посаду «репортер Тейлор Свіфт».

Медіахолдинг опублікував оголошення 12 вересня. За словами журналістів, фан-база Свіфт зросла до «безпрецедентних висот», тому їм потрібний репортер, який зможе максимально висвітлити життя співачки.

Потрібно бачити як факти, так і лють. Репортер Тейлор Свіфт визначить, чому вплив поп-зірки тільки розширюється, що її фан-база означає в поп-культурі, і який вплив вона має на музичний і бізнес-світ. Ми шукаємо журналіста з власним голосом — але без упереджень — здатного швидко сформувати національну аудиторію за допомогою розумного контенту.

USA Today

Репортер висвітлюватиме найважливіші моменти решти концертів Eras Tour і повинен буде подорожувати по всьому світу для виконання цієї роботи. Крім того, The Tennessean базується в Нешвіллі, де Свіфт мешкала в дитинстві та починала свою музичну кар’єру.

Як зазначає Variety, наразі кар’єра Свіфт дійсно досягла вершини. Співачка знаходиться у розпалі свого туру Eras, який може стати найкасовішим в історії. Крім того, нещодавно Свіфт стала першою жінкою, яка подолала позначку в 100 мільйонів щомісячних слухачів на Spotify. Попзірка також захоплює й кінематограф — випускає концертний фільм Eras Tour, квитки на який вже купили на 26 млн доларів.

Раніше ми також розповідали, що Universal та Blumhouse перенесли прем’єру стрічки «Екзорцист: Вірянин» через вихід концертного фільму Тейлор Свіфт Eras Tour.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...