Реклама

🎸 Корі Тейлор розповів, що зможе гастролювати з Slipknot «ще п’ять років»

Čytaty latynkoju
🎸 Корі Тейлор розповів, що зможе гастролювати з Slipknot «ще п’ять років»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Корі Тейлор розповів, що зможе гастролювати з Slipknot «ще п’ять років»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Музикант та фронтмен Slipknot Корі Тейлор в черговий раз розповів про фізичні вимоги до гастролей з гуртом.

У новому інтерв’ю для Rock Feed, вокаліст, якому у грудні виповниться 50 років, обміркував, як різні фізичні недуги можуть вплинути на його роботу на концертах.

Я вже говорив, що фізично мені, можливо, залишилося років п'ять, але водночас я намагаюся піклуватися про себе. Зараз у мене за плечима багато довбаних миль. Мені важко. Люди не усвідомлюють цього, але коли я ходжу, я майже постійно відчуваю біль. Коліна, ступні. У мене зламаний палець на цій нозі. У мене подагра по всій стопі. Вона проникає в суглоби і все таке. Так, це важко. Я вже не такий спритний, як раніше. Мені вже не 35. Це важко, але є способи робити шоу, які не вимагають бути настільки божевільним.

Корі Тейлор

Тейлор також зазначив, що тури не сприяють здоров’ю — концерти змушують музикантів «їсти як лайно» і «спати як лайно». Це, своєю чергою, впливає на низку якість концертів згодом.

Навіть для хлопця мого рівня це не завжди відмінний кейтеринг, найкраща їжа і найкращі люди. Іноді це мокрий бутерброд о 12:30 ночі, і ти дивишся на нього і думаєш: «Якщо я запхаю його в себе, мене знудить». Люди цього не розуміють. Бували випадки, коли ми сходили зі сцени, їхали прямо в аеропорт і вилітали. Ми не спали до сьомої ранку наступного дня. І зараз ми просто всі виснажені.

Корі Тейлор

Цього року Slipknot відправилися в тур на підтримку свого сьомого альбому The End, So Far, який вийде у 2022 році. Тейлор також у листопаді розпочне серію сольних концертів у Великобританії та Європі.

Нагадаємо, другий сольний альбом музиканта CMFT2 вийде вже цієї п’ятниці.

Раніше ми розповідали, що фронтмен Slipknot висловився з приводу знов популярного тренду жбурляти речі під час виступу музикантів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...