Реклама

🎧 Duran Duran анонсував новий альбом, в якому буде кавер на Біллі Айліш

Čytaty latynkoju
BBC
🎧 Duran Duran анонсував новий альбом, в якому буде кавер на Біллі Айліш
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎧 Duran Duran анонсував новий альбом, в якому буде кавер на Біллі Айліш
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гурт Duran Duran анонсував новий альбом, присвячений Гелловін, на якому будуть кавери на Біллі Айліш, Talking Heads та The Rolling Stones.

Альбом, який отримав назву Danse Macabre, вийде 27 жовтня. На ньому шанувальники гурту зможуть почути мікс із нових пісень, перевипуск старих синглів та каверів на інших виконавців.

Зокрема, гурт зробить кавер на Bury A Friend Біллі Айліш та на пісню Talking Heads Psycho Killer (за участю басистки Måneskin Вікторії Де Анджеліс). Крім того, Duran Duran поділяться версіями пісень The Rolling Stones (Paint It Black), The Specials (Ghost Town), Siouxsie and the Banshees (Spellbound) і Cerrone (Supernature).

Під час анонсу альбому гурт також поділився заглавним синглом. Однойменна пісня Danse Macabre є однією з трьох оригінальних треків платівки.

Як розповів клавішник Duran Duran Нік Родс, ідея для альбому народилася з шоу, яке гурт відіграв в Лас-Вегасі 31 жовтня 2022 року.

Ми вирішили скористатися моментом і створити унікальну, особливу подію... спокуса використати чудові готичні візуальні ефекти під похмурий саундтрек з жахів і гумору була просто непереборною.

Нік Родс

Раніше ми розповідали, що Біллі Айліш виступила хедлайнером фестивалю Lollapalooza. Під час сету співачка вперше виконала наживо свій трек What Was I Made For?, який став саундтреком до стрічки «Барбі».

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...