Реклама

🎤 Вийшов новий сингл Майлі Сайрус Used To Be Young

Čytaty latynkoju
🎤 Вийшов новий сингл Майлі Сайрус Used To Be Young
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎤 Вийшов новий сингл Майлі Сайрус Used To Be Young
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Майлі Сайрус представила нову пісню Used To Be Young, яка побачила світ разом з музичним відео.

Раніше Сайрус дражнила шанувальників новою піснею — спочатку анонсувала сингл, а потім поділилася у соцмережах текстом композиції.

У кліпі співачка вдягнена у футболку з Мікі Маусом, що є маскотом Дісней. Це може бути посиланням на кар’єру Сайрус, що починала свій шлях з участі в серіалі «Ханна Монтана» від Disney Channel. Протягом усього життя співачка неодноразово критикувала проєкт.

Майлі написала пісню майже два роки тому і розповіла, що випускає її сьогодні, тому що ця дата є знаменною в її кар’єрі. Рівно 10 років тому Майлі випустила сингл Wrecking Ball і виконала свій знаменитий виступ з Робіном Тіком на церемонії VMA.

Крім того, вчора, 24 серпня, вийшов спеціальний ТВ-епізод на телеканалі ABC під назвою Endless Summer Vacation: Continued (Backyard Sessions). В ньому співачка поділилася ретроспективними інтерв’ю, в якому розповідала історії про перші 30 років свого життя.

Нагадаємо, на початку цього року Майлі Сайрус випустила альбом Endless Summer Vacation. Перший сингл Flowers дебютував на першому місці та став найбільшим хітом співачки в її кар’єрі.

Як ми розповідали раніше, Майлі Сайрус з’явиться у мультсеріалі «Людські ресурси», спінофі Big Mouth від Netflix.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...