Реклама

👅 The Rolling Stones, схоже, анонсував новий альбом в місцевій газеті

Čytaty latynkoju
The Rolling Stones
👅 The Rolling Stones, схоже, анонсував новий альбом в місцевій газеті
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👅 The Rolling Stones, схоже, анонсував новий альбом в місцевій газеті
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Легендарний гурт The Rolling Stones, ймовірно, анонсував новий альбом Hackney Diamonds у місцевій газеті.

Нещодавно в газеті Hackney Gazette з’явилася реклама Hackney Diamonds — компанії, яка рекламує себе як фахівців з ремонту. Проте уважні шанувальники помітили, що є декілька підказок про те, що це може бути новий анонс гурту.

Зокрема, в рекламі використовується культовий логотип The Rolling Stones — замість крапок над “і” в назві бренду Diamonds. Крім того, в тексті реклами є декілька посилань на хіти гурту, як-от (I Can’t Get No) Satisfaction, Gimme Shelter та Shattered.

Також у рекламі Hackney Diamonds використовується такий самий шрифт, як на альбом гурту 1978 року Some Girls. Вигадана компанія Hackney Diamonds також заснована у 1962 — як раз, коли гурт почав свою творчість.

Посилання на вебсайт Hackney Diamonds дозволяє користувачам зареєструватися, проте в умовах користувача вказана компанія Universal Music Group, яка володіє музичним каталогом The Rolling Stones.

Раніше ми розповідали про інший цікавий випадок анонсу альбому — співак Ед Ширан також зняв фейкову рекламу, яка натякає на його майбутню платівку Autumn is coming.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...