Реклама

🌎 Біллі Айліш робить чергову подію на тему кліматичної кризи

Čytaty latynkoju
🌎 Біллі Айліш робить чергову подію на тему кліматичної кризи
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🌎 Біллі Айліш робить чергову подію на тему кліматичної кризи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Біллі Айліш анонсувала Overheated у Лондоні. Це благодійний захід співачки, під час якого обговорюються рішення, як подолати кліматичну кризу.

Айліш вже організовувала Overheated минулого року в червні, в лондонському клубі О2. Цього разу другий форум пройде 30 серпня.

Згідно з пресрелізом, кліматичні активісти, музиканти та інші провідні діячі будуть займатися «наповнений дискусіями, розбудовою спільноти та пошуком ресурсів для подолання кліматичної кризи». Звісно, сама співачка також візьме участь у заході.

Ведучою заходу буде Еббі МакКарті з BBC. Також будуть виступати спеціальні гості, серед яких гендиректор Earthrise Еліс Іді, фешн-підприємець Самата Паттінсон, кліматичні активісти Домінік Палмер та Торі Цуй, а також багато інших.

Для тих, хто не зможе потрапити на захід офлайн, буде й онлайн-трансляція. Подивитися на Overheated у прямому ефірі можна буде на офіційному YouTube-каналі Айліш у партнерстві з Mercury Studios.

Варто зазначити, що співачка робить багато благодійних заходів задля вирішення кліматичної кризи. Раніше Айліш була хедлайнеркою Lollapalooza 2023, де провела свій виступ за допомогою сонячної енергії.

Сцену живили інтелектуальні сонячні батареї з нульовим рівнем викидів. Екологічно-чистий концерт є частиною проєкту по декарбонізації музики, який заснувала сама Айліш у партнерстві з екологічною некомерційною організацією REVERB.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...