Реклама

🎸 Гурт Кіану Рівза, Dogstar, поділився новим синглом

Čytaty latynkoju
🎸 Гурт Кіану Рівза, Dogstar, поділився новим синглом
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Гурт Кіану Рівза, Dogstar, поділився новим синглом
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Альт-рок-гурт Кіану Рівза, Dogstar, поділився новим синглом зі свого майбутнього альбому, який стане першим записом за понад 20 років.

Цього разу нами поділилися композицією Breach у якій нам обіцяють соло на басу від Рівза. Хоча звісно не очікуйте від нього чогось на рівні Кліффа Бертона.

Також пізніше має з’явитися кліп на Breach, який ви зможете переглянути нижче.

Раніше гурт поділився піснею під назвою Everything Turns Around, яка є доволі характерною для гурту та загалом альт-року 1990-х рр. Щодо альбому, то він отримав назву Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees та має вийти 6 жовтня на лейблі Dillon Street Records.

Додамо, що Dogstar були сформовані на початку 90-х років, і Рівз грав там на бас-гітарі. Попри успіх актора в Голлівуді, він продовжував займатися музикою і гастролював з групою протягом дев’яностих і початку 2000-х років. Майбутній реліз гурту стане першою новою музикою після альбому «Happy Ending» 2000 року (послухати можна на Apple Music).

Нагадаємо, що Dogstar почали тизерити своє повернення ще минулого літа, а уже на початку травня гурт анонсував нову платівку. Згодом група відіграла свій перший за 20 років концерт.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...