Реклама

💰 Тейлор Свіфт витратила 55 млн доларів на бонуси для команди її туру

Čytaty latynkoju
💰 Тейлор Свіфт витратила 55 млн доларів на бонуси для команди її туру
  1. Головна
  2. Музика
  3. 💰 Тейлор Свіфт витратила 55 млн доларів на бонуси для команди її туру
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Тейлор Свіфт завершує свій тур Eras Tour й щедро нагороджує причетних до нього фахівців. Загалом, співачка подарувала понад $55 мільйонів бонусів команді.

Спочатку стало відомо, що співачка подарувала перевізникам свого обладнання премії в розмірі 100 000 доларів кожному. Крім того, зірка поділилася мільйонами додаткового доходу з рештою команди Eras Tour.

Загалом, інформацію про подарунки підтвердив засновник транспортно-логістичної компанії Shomotion Майкл Шеркенбах.

Коли батько Тейлор Скотт Свіфт викликав на зустріч водіїв Shomotion LLC, це було останнє, чого вони очікували. Дякую! Словами неможливо висловити нашу вдячність за визнання та щедрість.

Майкл Шеркенбах

Після завершення туру в США, наступного року Свіфт відправиться в турне по всьому світу, виступаючи в Європі, Азії та Австралії.

Крім того, як зазначає NME, Eras Tour має усі шанси стати найкасовішим туром в історії музики. Попередньо, тур приніс понад 1 мільярд доларів доходу.

Раніше ми розповідали, що Тейлор Свіфт зуміла вчергове очолити чарт альбомів Billboard 200. Нещодавно випущений Speak Now (Taylor’s Version) для співачки став уже дванадцятим альбомом який зумів стати № 1.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...