Реклама

🎵 Гурт Ukiez презентував нову пісню «Не Віддавай Своїх Темряві» та кліп на неї

Čytaty latynkoju
🎵 Гурт Ukiez презентував нову пісню «Не Віддавай Своїх Темряві» та кліп на неї
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎵 Гурт Ukiez презентував нову пісню «Не Віддавай Своїх Темряві» та кліп на неї
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гурт Ukiez презентував свою нову пісню «Не Віддавай Своїх Темряві» та кліп на неї.

Як відзначає сама група — акторський склад кліпу є «унікальним», адже до зйомок в ньому вони запросили Юлію Паєвську (позивний Тайра) — парамедикиню, війсковослужбовицю, яка після облоги Маріуполя пройшла російський полон. Також гурт запросив Андрія Гончарука (позивний Publisher), який є засновником видавництва Люта Справа, а наразі служить в лавах НГУ.

У Ukiez відзначають про пісню:

Не віддавай своїх темряві – пісня про почуття, які нині переживає кожна дієва людина в країні. Про надію і розлуку, про біль і смерть, про борню Світла з Темрявою, про бойове братерство і, врешті-решт, порятунок. Поряд із тим — це маленьке кіно, світла казка знята режисером Олександром Балтушевим.

Відзначимо, що Ukiez  — це гурт, який складається з відомого художника, письменника Івана Семесюка, теле-, радіо -ведучого, блогера Богдана Буткевича, скрипаля Дмитра Данова та Надії Каламієць, яка приєдналася до гурту після випуску другого альбому, а також ще одного нового члена колективу контрабасиста Антіна Жукова.

Назва колективу взята із жаргонної назви українських емігрантів у Канаді та США на початку двадцятого століття — юкі (анг. uke).

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...