Реклама

🌹 Guns N' Roses дражнить фанатів двома новими піснями

Čytaty latynkoju
🌹 Guns N' Roses дражнить фанатів двома новими піснями
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🌹 Guns N' Roses дражнить фанатів двома новими піснями
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Guns N’ Roses не той гурт, що останніми роками славиться новою музикою. Навіть випущені у 2021 нові треки були виданими демозаписами, які не потрапили на попередні платівки. Зараз, здається, гурт вирішив подражнити своїх фанатів можливими назвами ще таких же нових пісень у своєму дописі в соцмережах.

Скоріше всього нам варто очікувати на чергове видання перероблених демозаписів до раніших платівок гурту, як це було з попередніми релізами гурту Absurd і Hard Skool у 2021 році, які власне й були «новими-старими» треками.

Офіційно гурт ніяк не анонсував вихід нової музики. Проте на початку червня в Тель-Авіві фанати помітили, що на саундчеці нурт практикував невидану пісні під назвою Perhaps. Тоді це змусило багатьох шанувальників припустити, що це буде одна з пісень, які гурт може випустити.

Згодом також у мережі з’явилися фото Ексла Роуза та Slash на студії Urban Sound Studios у Норвегії в червні. Підпис до посту стверджував, що вони були там, щоб послухати «нові мікси».

Щодо нової «дражнилки» для фанатів, то після того, як Guns N’ Roses відіграли свій останній концерт в їхньому Instagram з’явилося відео, на якому хтось гортає папірці з назвами пісень. Саме там поряд із класичними треками фанати помітили назви двох нових композицій Perhaps та The General.

Хоча, якщо Perhaps видно дуже чітко, то The General було трохи складніше розгледіти. Дехто відзначав, що це може бути пісня The Garden з Use Your Illusion I. Однак, шанувальники на Reddit раніше помітили, що The General нещодавно була ледь помітною на фото сет-лісту гурту.

The General might be on the setlist?
by u/msmh_x in GunsNRoses

Нагадаємо, що раніше під сценою на Glastonbury врятували совенят, яких назвали на честь Guns N’ Roses.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...