Реклама

🎧 Кілліан Мерфі заспівав разом з гуртом The Coral

Čytaty latynkoju
🎧 Кілліан Мерфі заспівав разом з гуртом The Coral
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎧 Кілліан Мерфі заспівав разом з гуртом The Coral
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

The Coral поділився своєю піснею Oceans Apart з майбутнього альбому Sea of ​​Mirrors. Актор Кілліан Мерфі виконує вокальне камео в кінці сингла.

Oceans Apart стане заключним треком майбутнього альбому. Як зазначає NME, зірка кіно виконує закінчення пісні через прохання співпродюсера альбому Шона О’Хагана.

В описі до пісні зазначається, що Oceans Apart звучить так, ніби «Queen залишилися дивитися фільми студії cinecitta та слухати Джина Кларка».

Окрім Sea of ​​Mirrors, гурт також планує випустити ще один альбом під назвою Holy Joe’s Coral Island Medicine Show. Реліз обох платівок запланований на 8 вересня.

The Coral — музичний колектив з Великобританії що грає в стилі інді-рок. Гурт створили у 1996 році, з того часу він випустив дев’ять повноформатних релізів.

Щодо Мерфі — незабаром в прокат вийде фільм Крістофера Нолана, де актор зіграв фізика-теоретика й «батька атомної бомби» Роберта Оппенгеймера. Раніше ми розповідали, що біограф Оппенгеймера похвалив майбутню стрічку, а також що Нолан написав сценарій «Оппенгеймера» від імені головного героя.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...