Реклама

🎸 Підписану Тейлор Свіфт гітару продали за 120 тис. доларів: кошти підуть на благодійність

Čytaty latynkoju
NRP Music
🎸 Підписану Тейлор Свіфт гітару продали за 120 тис. доларів: кошти підуть на благодійність
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Підписану Тейлор Свіфт гітару продали за 120 тис. доларів: кошти підуть на благодійність
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Гітару з автографом співачки Тейлор Свіфт продали за $120 тис. на аукціоні OK Kids Korral у 2023 році. Кошти перекажуть на підтримку дітей, що хворі на рак.

Як пише Rolling Stone, про результати аукціону розповів співак та філантроп Тобі Кіт. За його словами, на аукціоні було ще декілька предметів з автографами особистостей, проте гітара Свіфт зібрала найбільше коштів.

Загалом програма OK Kids Korral зібрала $1,8 мільйона. Серед інших лотів — особиста вечеря з Кітом, яку продали за $70 тис., та поїздка на риболовлю зі співаком за $80 тис. На аукціоні були й інші гітари з автографами: наприклад, гітара з підписами Тіма Макгроу та Керрі Андервуд зібрала $44 тис.

Раніше в цьому році Свіфт пожертвувала ще одну акустичну гітару на користь благодійної організації MusiCares Charity Relief, яка підтримує музикантів у фінансових і медичних кризах. Зазначається, що гітару продали за $10 тис.

Раніше ми розповідали, що Тейлор Свіфт перевидала альбом Midnights за участю Ice Spice та Лани Дель Рей, а також  Speak Now — за участю Fall Out Boy та Гейлі Вільямс з Paramore. Крім того, співачка увійшла до списку 100 найбагатших Self-Made жінок від Forbes.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...