Реклама

🤖 Пол Маккартні прояснив використання ШІ в майбутній пісні The Beatles

Čytaty latynkoju
🤖 Пол Маккартні прояснив використання ШІ в майбутній пісні The Beatles
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🤖 Пол Маккартні прояснив використання ШІ в майбутній пісні The Beatles
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Напередодні Пол Маккартні змусив усіх шанувальників The Beatles трішечки похвилюватися. Музикант тоді повідомив, що збирається випустити абсолютно нову та останню пісню гурту, в якій буде використаний голос Джона Леннона, витягнений за допомогою штучного інтелекту з демо.

Однак Полу Маккартні тепер довелося дещо прояснити використання технологій для створення пісні. Адже не усі шанувальники правильно його.

Знайшлися ті хто вирішив, що голос Леннона на новому записі буде згенерований ШІ. Саме для цих людей Маккартні й написав уточнювальний твіт, де зазначив, що «нічого не було створено штучно або синтетично». Він також додав, що пісня складається зі справжніх записів гурту, які ШІ лише допоможе вичистити від усіх шумів та дефектів.

Хоча нагадаємо, що сам Маккартні ще одразу відзначив, що використає технологію Пітера Джексона, яку він взяв для відновлення старих записів репетицій The Beatles для свого документального фільму Get Back. Тоді режисер за її допомогою вичищав голоси музикантів від сторонніх шумів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...