Реклама

🎶 У «Ґреммі» додадуть три нові категорії

Čytaty latynkoju
🎶 У «Ґреммі» додадуть три нові категорії
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎶 У «Ґреммі» додадуть три нові категорії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Американська академія звукозапису вирішила додати три нові категорії до своєї уже 66-ї щорічної церемонії вручення премії «Ґреммі».

Такими новинками на церемонії стануть категорії: Найкраще виконання африканської музики (Best African Music Performance), Найкращий джазовий альтернативний альбом (Best Alternative Jazz Album) та Найкращий запис поп-денс (Best Pop Dance Recording).

У своєму анонсі академія надала описи до категорій

Найкраще виконання африканської музики

Категорія треків і синглів, яка відзначає записи, що використовують унікальні місцеві вирази з усього африканського континенту. Висвітлюючи регіональні мелодійні, гармонійні та ритмічні музичні традиції, ця категорія включає, але не обмежується ними, такі жанри, як афробіт, афро-ф'южн, афро-поп, афробіт, альте, амапіано, бонго-флава, генге, кізомба, чімуренга, хай-лайф, фуджі, квасса, ндомболо, мапука, ганська дримба, афро-хаус, південноафриканський хіп-хоп та етноджаз.

Найкращий запис у жанрі поп-денс

Нагороджуються треки та сингли, що містять танцювальну музику в швидкому темпі з поп аранжуванням. Поп-танцювальні записи також повинні мати сильні ритмічні удари, значну кількість електронних інструментів з акцентом на вокалі, мелодії та хуки

Найкращий альтернативний джазовий альбом

У цій категорії відзначається художня досконалість альбомів альтернативного джазу, виконаних окремими виконавцями, дуетами, групами/ансамблями, з вокалом або без нього. Альтернативний джаз може бути визначений як жанровий гібрид, що змішує джаз (імпровізацію, взаємодію, гармонію, ритм, аранжування, композицію та стиль) з іншими жанрами, включаючи R&B, хіп-хоп, класику, сучасну імпровізацію, експериментальну, поп, реп, електронну/танцювальну музику та/або усне мовлення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...