Реклама

🦶 Гурт Hollywood Vampires переніс тур через травму Джонні Деппа

Čytaty latynkoju
Hollywood Vampires
🦶 Гурт Hollywood Vampires переніс тур через травму Джонні Деппа
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🦶 Гурт Hollywood Vampires переніс тур через травму Джонні Деппа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Hollywood Vampires, до складу якого входять Джонні Депп, Еліс Купер, засновник Aerosmith Джо Перрі та Томмі Генріксен, перенесли тур через травму актора.

Депп отримав пошкодження гомілковостопного суглоба, через це гурт змушений відкласти низку виступів. Лікарі порадили Деппу наразі уникати подорожей.

Нам сумно повідомляти, що Hollywood Vampires перенесуть три дати туру по США. Джонні отримав болючу травму щиколотки після своїх недавніх виступів, і його лікар порадив йому не подорожувати. Він спустошений таким поворотом подій, але з нетерпінням чекає можливості відпочити, щоб усі чотири вампіри могли показати все найкраще в турі по Європі.

Hollywood Vampires

Hollywood Vampires — це супергурт, який утворився понад 10 років тому. Перша платівка музикантів складалася із чужих пісень 1970-х років. Концепція Hollywood Vampires полягала у відтворенні атмосфери бару «Голлівудські вампіри», де проводили час багато рок-легенд.

Раніше ми розповідали, що Джонні Депп розплакався, коли його новий фільм «Фаворитка» отримав семихвилинну стоячу овацію на Каннському кінофестивалі. Також раніше анонсували 3-серійний документальний фільм про судовий процес між Джонні Деппом та Ембер Герд.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...