Реклама

💅 Tame Impala, Dua Lipa, HAIM та Ice Spice увійдуть до саундтреку нової Барбі

Čytaty latynkoju
Barbie
💅 Tame Impala, Dua Lipa, HAIM та Ice Spice увійдуть до саундтреку нової Барбі
  1. Головна
  2. Музика
  3. 💅 Tame Impala, Dua Lipa, HAIM та Ice Spice увійдуть до саундтреку нової Барбі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У фільму «Барбі» з’явився офіційний саундтрек. До Barbie: The Album увійдуть Tame Impala, Ava Max, Charli XCX, Dua Lipa, Gayle, HAIM та Ice Spice. 

Це не весь перелік зіркових виконавців, яких можна буде почути у фільмі. Також до саундтреку приєднаються Fifty Fifty, Kali, Karol G, Khalid, Lizzo, Nicki Minaj, PinkPantheress та Kid Laroi.

Крім того, знов заспіває й Раян Ґослінґ, який виконає роль Кена у майбутній стрічці. Варто зазначити, що Ґослінґ відомий не тільки як актор, а також як учасник гурту Dead Man’s Bones. Також виконання зірки можна почути у фільмі «Ла-Ла Ленд» 2016 року.

Виконавчим продюсером Barbie: The Album став Марк Ронсон. Rolling Stone зазначає, що список артистів ще не завершений — інших виконавців представлять «незабаром».

Дуа Ліпа, яка також зіграє у майбутній стрічці, вже випустила свій саундтрек до фільму — пісню Dance the Night. Разом із піснею попзірка поділилася кліпом, стилізованим під стиль «Барбі». Наприкінці відео можна побачити камео режисерки фільму Ґрети Ґервіґ.

Нагадаємо, прем’єра стрічки в Україні відбудеться 23 липня 2023 року. Подивитися головний трейлер «Барбі» Ґрети Ґервіг можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...