Реклама

🎤 Тейлор Свіфт перевидає альбом Midnights за участю Ice Spice та Лани Дель Рей

Čytaty latynkoju
Tailor Swift
🎤 Тейлор Свіфт перевидає альбом Midnights за участю Ice Spice та Лани Дель Рей
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎤 Тейлор Свіфт перевидає альбом Midnights за участю Ice Spice та Лани Дель Рей
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Співачка Тейлор Свіфт анонсувала нову deluxe-версію свого 10-го альбому Midnights. Він отримає назву Midnights (Til Dawn Edition).

Розширене видання вже можна передзамовити на сайті Свіфт. У Midnights (Til Dawn Edition) варто очікувати нову версію треку Karma, де гостем виступила реперка Ice Spice. Крім того, нову версію отримає пісня Snow On The Beach, де Лані Дель Рей віддали другий куплет.

На початку цього року Дель Рей поділилася, що хотіла б заспівати повний другий куплет у Snow On The Beach, а не лише «коротку версію».

Крім того, шанувальники співачки зможуть придбати спеціальний CD під час її туру Eras по США. На ньому буде раніше не виданий трек під назвою You’re Losing Me. Цифрове видання також міститиме ексклюзивний трек Hits Different, який раніше був доступний лише у виданні для Target.

Наразі Свіфт знаходиться у турі Eras. Раніше ми писали, що виручку з її тура Eras оцінюють у $1,9 мільярда, проте її рекорд може побити Бейонсе. 

Також раніше Тейлор Свіфт оголосила, що випустить перезаписану версію однієї зі своїх попередніх робіт. Співачка доповнить пластинку Speak Now шістьма новими піснями.

Раніше ми розповідали, що під час концерту у Філадельфії Свіфт захистила свою фанатку від агресивного охоронця. Чисельні відео з цим моментом вже завірусились у TikTok та Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...