Реклама

🎸 Фронтмен Slipknot Корі Тейлор розкритикував музику, створену ШІ

Čytaty latynkoju
Corey Taylor - Samantha's Gone
🎸 Фронтмен Slipknot Корі Тейлор розкритикував музику, створену ШІ
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Фронтмен Slipknot Корі Тейлор розкритикував музику, створену ШІ
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Фронтмену Slipknot та Stone Sour Корі Тейлору не подобається нова тенденція створення музики за допомогою штучного інтелекту — він розкритикував цю практику, заявивши, що «не може її терпіти».

Як зазначив Тейлор у новому інтерв’ю для Kerrang! Radio, музикант не розуміє, що саме створенням пісень за допомогою ШІ «намагаються довести».

Якщо чесно, чувак, мене не цікавить все це лайно. Я не знаю, що люди намагаються довести. Вони намагаються довести, що комп'ютери можуть робити речі так само добре, як і люди? Бо якщо так, то в чому тоді сенс?

Корі Тейлор

За словами Тейлора, створення ШІ-музики «ще гірший приклад того, як технологія замінює талант». Раніше музикант скаржився на цифрові програми для створення звуку, зокрема, про Pro Tools.

Фронтмен Slipknot припустив, що музика, створена штучним інтелектом, є лінивим підходом до музики. На його думку, артисти створювали пісні десятиліттями, не потребуючи цієї технології.

Кожного разу, коли люди починають говорити переді мною про штучний інтелект, я кажу: «Ви говорите не з тією людиною. Вам потрібно піти в інший бік і поговорити з тим, кому все одно». Тому що я ненавиджу це. Терпіти цього не можу.

Корі Тейлор, фронтмен Slipknot

Ймовірно, Тейлор не використовував ніякі технології штучного інтелекту під час запису свого нового сольного альбому CMF2. Нагадаємо, альбом вийде 15 вересня. Під час анонсу платівки рокер також повідомив, що поїде у сольний тур по США наприкінці серпня. 

Раніше ми розповідали, що музикант випустив нову пісню Beyond — трек з енергією My Chemical Romance та кліпом, де рокер створює свій мультивсесвіт. Також ми розповідали про Slipknot як найкращий альбом божевільної дев’ятки з Айови.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...