Реклама

⛔ Репера Slowthai виключили з трьох великих фестивалів після звинувачень у зґвалтуванні

Čytaty latynkoju
slowthai
⛔ Репера Slowthai виключили з трьох великих фестивалів після звинувачень у зґвалтуванні
  1. Головна
  2. Музика
  3. ⛔ Репера Slowthai виключили з трьох великих фестивалів після звинувачень у зґвалтуванні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Проти Slowthai висунули звинувачення по двох пунктах — обидва про «проникнення без згоди жінки». Вчора репер представ перед судом, сьогодні ЗМІ помітили, що його виключили з лайнапу фестивалів Glastonbury, Reading і Leeds. 

Згідно з Billboard, зґвалтування відбулися у 2021 році у місті Оксфорд. Ім’я жертви та інші деталі справи невідомі. Наступне засідання відбудеться за місяць, 16 червня — до цього моменту репера відпустили під заставу.

Slowthai в Instagram вже відреагував на звинувачення та написав пост, в якому «категорично заперечує всі звинувачення».

Я впевнений, що моє ім’я буде очищене. Наразі я докладу максимум зусиль, щоб справа завершилась швидко та справедливо. Я прошу моїх шанувальників поки не коментувати ситуацію та поважати приватність моєї родини.

Slowthai

Сьогодні ЗМІ помітили, що ім’я Slowthai вилучили зі переліку артистів фестивалів Glastonbury, Reading і Leeds. Наразі ні артисти, ні організатори фестивалю не зробили офіційного оголошення про зміну у лайнапі, проте Billboard підтвердив інформацію. 

Slowthai (справжнє ім’я Тайрон Каймоне Фремптон) — 28-річний британський репер, який здобув популярність у 2019 році. Це вже не вперше, коли виконавець потрапляє у скандали — у 2020 році Slowthai зробив сексуальні коментарі у бік ведучої премії NME Awards Кетрін Раян. Після того, як глядачі негативно поставились до його висловів, репер поліз у бійку з натовпом. Згодом Slowthai вибачився за інцедент. 

Раніше ми повідомляли, що Мерілін Менсон готує новий реліз — перший для співака після звинувачень у сексуальному та фізичному насильстві.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...