Реклама

🥁 Гурт Foo Fighters опублікував новий сингл Under You

Čytaty latynkoju
Foo Fighters
🥁 Гурт Foo Fighters опублікував новий сингл Under You
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥁 Гурт Foo Fighters опублікував новий сингл Under You
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Foo Fighters поділився ще однією піснею зі свого майбутнього альбому But Here We Are, який вийде 2 червня. Новий сингл Under You буде другою піснею в альбомі, створеному після смерті барабанщика Тейлора Гокінса.

У анонсі альбому зазначалося, що реліз є «жорстоко чесною та емоційно гострою відповіддю на все, що Foo Fighters пережив за останній рік». Текст Under You також натякає на втрату. 

Крім нового синглу, Foo Fighters також проведе безплатний стрім для фанатів 21 травня. Трансляцію доступна ексклюзивно для платформи Veeps. Відеоматеріали включатимуть не тільки виступи рок-легенд, але й низку інших матеріалів, у тому числі кадри за лаштунками та нові пісні з альбому. 

Барабанщик Foo Fighters Тейлор Гокінс помер 25 березня 2022 року. До того Гокінс записав з гуртом дев’ять студійних альбомів у період з 1999 по 2021 рік.

Раніше ми розповідали, що Foo Fighters вирушать у тур, який розпочнеться 24 травня в Гілфорді, Нью-Гемпшир, після чого відбудуться виступи на таких фестивалях, як Boston Calling, Sonic Temple і Bonnaroo.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...