Реклама

😎 Відео: Тейлор Свіфт захистила шанувальницю від агресивного охоронця

Čytaty latynkoju
Taylor Swift
😎 Відео: Тейлор Свіфт захистила шанувальницю від агресивного охоронця
  1. Головна
  2. Музика
  3. 😎 Відео: Тейлор Свіфт захистила шанувальницю від агресивного охоронця
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Під час концерту у Філадельфії співачка Тейлор Свіфт захистила свою фанатку від агресивного охоронця. Чисельні відео з цим моментом вже завірусились у TikTok та Twitter.

Наразі попспівачка знаходиться у турі Eras. У суботу, 13 травня, Свіфт виступала у своєму рідному штаті Пенсільванія на стадіоні Lincoln Financial Field. 

Під час виконання свого хіта Bad Blood співачка зупинилася на середині пісні, щоб звернутися до охоронця. Свіфт спочатку звернулась, ймовірно, до охоронця з фразою «Вона в порядку! Вона нічого не робила!». Після цього зірка обурено закликала охорону «зупинитись», одночасно виконуючи пісню.

Тейлор кричала на охоронця, тому що вони продовжували тиснути на нас руками, щоб фізично відштовхнути нас від барикад, замість того, щоб просто сказати нам відійти. Ми нічого не кидали, ми не кричали нічого божевільного. Співачка просто підходила, щоб танцювати та співати з нами. Охорона була надзвичайно агресивною без причини.

Cheyenne, фанат Тейлор Свіфт

Також присутні на концерті зазначили, що охорона кожний раз намагалася відігнати фанатів, коли Свіфт підходила до перших рядів.

Раніше Тейлор Свіфт оголосила, що випустить перезаписану версію однієї зі своїх попередніх робіт.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...