Реклама

🎸 Aerosmith, імовірно, готують прощальний тур

Čytaty latynkoju
🎸 Aerosmith, імовірно, готують прощальний тур
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 Aerosmith, імовірно, готують прощальний тур
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Схоже, що у гурті Aerosmith щось задумали. На американських концертних майданчиках почали з’являтися вивіски з логотипом гурту і написом Peace Out, а на сайті гурту з’явився годинник зворотного відліку, який попереджає шанувальників про те, що залишилося приблизно чотири дні до того, як щось станеться.

Peace Out може означати, що гурт готується оголосити про прощальний тур, який вони не закінчили ще п’ять років тому.

Раніше цього місяця гітарист Джо Перрі підтвердив, що Aerosmith відправляться в дорогу в кінці цього року, але більше нічого не розповів:

Ми збираємося оголосити про турне, яке розпочнеться у вересні і триватиме до наступного року. І, оскільки я один із тих хлопців, хто голосує за подібні речі, схоже, що ми це зробимо.

Aerosmith обмірковували прощальний тур і раніше, або, принаймні, вокаліст Стівен Тайлер, який у 2016 сказав:

Я хочу розвіяти будь-які думки, які можуть виникнути у когось про те, що з гуртом покінчено. Ми робимо прощальний тур, але це тільки тому, що прийшов час.

В окремому інтерв’ю 2016 року Перрі зазначив, що гурт лише обговорював ідею фінального туру, але ніколи офіційно не приймав рішення про нього.

Раніше у грудні гурт скасував решту концертів у Лас-Вегасі, поки Тайлер одужував «за порадою лікарів» від невідомої хвороби. Перрі також сказав, що він не впевнений, чи буде барабанщик Джоуї Крамер, який останні кілька років взяв перерву за станом здоров’я, гастролювати з гуртом.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...