Реклама

🐠 П'ять нових треків п'ятниці — 21 квітня. TikTok змінює музичний ландшафт

Čytaty latynkoju
🐠 П'ять нових треків п'ятниці — 21 квітня. TikTok змінює музичний ландшафт
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🐠 П'ять нових треків п'ятниці — 21 квітня. TikTok змінює музичний ландшафт
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

У серпні 2021 року ми запустили рубрику «П’ять треків», щоб розповідати вам про нову музику, що вийшла у п’ятницю, і на яку варто звернути увагу. На жаль, ведення рубрики довелося перервати, але сьогодні ми до неї повертаємося.

Сьогодні відбулося одразу два великих «тікток-релізи», з яких ми й почнемо.

💪 CHINCHILLA — Little Girl Gone

Ісландська продюсерка і співачка з нами уже декілька років, однак до цього моменту увага до неї була досить помірною. Дебютний альбом Awakening 2020 року звучить досить сиро і малоцікаво. Однак днями новий її трек дуже сподобався аудиторії тіктока, яка тут же почала знімати з ним тисячі відео, і вже навіть заслужив на свою сторінку в енциклопедії мемів.

У пісні йдеться про те, як CHINCHILLA бореться з гендерними упередженнями й знеціненням своїх досягнень. Тому й пісня прийшла до душі дівчатам — наприклад, я бачив тіктоки під цю пісню від лікарок, до яких досі приходять пацієнти зі словами «я не вірю, що жінка може бути хорошим лікарем».

Трек «Шиншили» продовжує тренд феміністичних тікток-хітів, який розпочала Періс Палома своєю піснею labour.

🐠 corook – if i were a fish ft. olivia barton

Для corook або Корінн Севедж запускати тікток-хіти — не в новинку. Влітку минулого року вона випустила пісню it’s ok, яка також дуже зайшла людям, бо була про те, що це ок — бути не ок, що дуже актуально.

if i were a fish бере тим самим — переважно щирістю, але однозначно варто відзначити чуйку Корінн до чіпких мелодій. Чи вийде у неї стати Едом Шираном свого часу, подивимось.

На цю пісню до corook приєдналася її подруга Олівія Бартон, яка теж артистка, і робить музику в жанрі «наслідування Фібі Бріджерс», однак із цього теж може вийти щось цікаве, якщо їй вдасться віднайти свою мову.

⚓️ ENLEO — чорнеморе

Український музикант, який також став популярним спочатку через TikTok на каверах Another Love та Take Me To Church, випустив свою пісню.

👾 Стас Корольов — your princess in another castle

Після випуску альбому-перфомансу О_х Стас Корольов не збирається спрощувати нам розуміння своєї творчості, а пропонує публіці зростати до його рівня. І це рідкісний випадок на українській сцені, коли артист має на це повне право.

🌇 Arlo Parks — Blades

А от власниця всіх можливих британських музичних нагород Арло Паркс навпаки рухається до трошки більш популярного звуку з елементами диско на своєму новому треку.

На сьогодні все. Але також рекомендуємо почитати про альбом Мака ДеМарко, який складається зі 199 треків, а також новий реліз гурту діти інженерів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...