Реклама

💛 Freel і Jamala презентували новий трек «Коли закінчаться війни»

Čytaty latynkoju
💛 Freel і Jamala презентували новий трек «Коли закінчаться війни»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 💛 Freel і Jamala презентували новий трек «Коли закінчаться війни»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Спільна робота реп-артиста Freel і співачки та сонграйтерки Jamala «Коли закінчаться війни» — історія про людей, які невтомно та щодня продовжують боротися за свою країну. 

Це пісня про всіх нас: вільних, незламних, непереможних. Вона про тих, що першими виходять на Майдан, коли коїться несправедливість, про тих, кого я зустрічаю під судами з плакатами в руках, про тих, хто боронить країну на передовій або в тилу. Це пісня про той самий день, коли ми переможемо, а росія припинить свої загарбницькі війни, яких у неї чимало

Freel

Слухайте також на стримінгових сервісах: SpotifyYouTube Music, Apple Music, Deezer.

Історія запису

Дует Jamala та Freel народився восени 2021 року. Тоді, через тривожні новини, напруга в суспільстві вже почала зростати, проте сингл не був заздалегідь спланованою роботою. Артисти випадково зустрілись на студії, де Freel працював над новою піснею, а Jamala миттєво доповнила її. Це трапилось майже випадково і не було зрозуміло чи отримає такий дует продовження. 

Арт-відео

Наступного разу артисти зустрілись вже, коли в країні вже йшла повномасштабна війна, адже зрозуміли, що та сама пісня наразі стала актуальною як ніколи. Тоді  ж розпочалась робота над артвідео синглу,  над яким працювала ілюстраторка Марія Оз. В аудіовізуальному сенсі «Коли закінчаться війни» — це відбиток переживань усього українського народу за пів року війни.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...