Реклама

🎸 The Cure: новий альбом «на підході»

Čytaty latynkoju
youtube.com
🎸 The Cure: новий альбом «на підході»
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🎸 The Cure: новий альбом «на підході»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Як передає видання Ultimate Classic Rock гурт The Cure назбирав матеріалу на «одну-три» нові платівки.

Гурт не випускав нового альбому понад десять років, адже їхній 13-й та на разі останній лонгплей, 4:13 Dream, вийшов у 2008 році. Проте, гітарист гурту Рівз Гебрелс, розповів, що The Cure припасли трохи нового матеріалу на кілька альбомів, значна частина, якого була створена під час пандемії.

Ми були надмірно продуктивними. Це чудово, за винятком того, що ми не можемо сказати щось за якість нових пісень, доки не закінчимо їх. Адже потрібно довести весь цей матеріал до певної точки, щоб можна було почути, що вони з себе представляють

Рівз Гебрелс

Хоча офіційної дати релізу нової платівки не було зазначено, Гебрелс говорить, що гурт наразі «завершує» альбоми, робота над якими була розпочата у 2019 році. Гітарист записував свої партії дистанційно на півночі штату Нью-Йорк у той час, як решта проводила запис в Англії.

Додамо, що Гебрелс приєднався до The Cure у 2012 році, а раніше він грав з Девідом Боуї. Взагалі з часу свого створення у 1978 році у гурті є лише один незмінний учасник — це фронтмен Роберт Сміт.

Я боровся з тим, щоб закінчити слова до цих нових записів Cure, більше ніж будь-коли. Ми записали понад 20 пісень, а я нічого не написав. Я маю на увазі, я багато писав, але наприкінці подивився на це і подумав: «Це все сміття»

Роберт Сміт

Зокрема Сміт також зізнався, що в якийсь момент він роздумував про те, щоб взагалі відмовитися від лірики та випустити лише музику. Однак написане за останній рік йому більше сподобалося, тож варто очікувати на голос Роберта і на новому альбомі.

Відзначимо, що у 2019 році The Cure було включено до «Зали слави рок-н-ролу», що, мабуть, також додало мотивації для запису нового матеріалу.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...