Реклама

📆 Журнал Pitchfork назвав 45 найочікуваніших альбомів 2022. Ось деякі з них

Короткий перелік, який передбачить, як звучатиме 2022 рік для прихильників популярної музики. Посилання на всю статтю – наприкінці.
Čytaty latynkoju
📆 Журнал Pitchfork назвав 45 найочікуваніших альбомів 2022. Ось деякі з них
  1. Головна
  2. Музика
  3. 📆 Журнал Pitchfork назвав 45 найочікуваніших альбомів 2022. Ось деякі з них
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Короткий перелік, який передбачить, як звучатиме 2022 рік для прихильників популярної музики. Посилання на всю статтю – наприкінці.

The Weeknd: Dawn FM

Дата виходу: 7 січня

R&B-співак тільки-но закінчив промо-кампанію свого попереднього альбому After Hours і вже анонсував п’яту платівку. При перегляді кліпу на пісню Take My Breath зважайте на різку зміну світла, небезпечну для людей, що хворіють на епілепсію.

Years & Years: Night Call

Дата виходу: 21 січня

Гурт Years & Years минулого року встиг не лише переформатуватися на сольний проєкт Оллі Александера, а й анонсувати третій альбом. Нагадаю, що торік співак зіграв у серіалі It’s a Sin, який не варто пропускати.

Mitski: Laurel Hell

Дата виходу: 4 лютого

Наразі відомо, що більшість пісень до альбому індірокерка написала ще до пандемії. Записувати свій шостий повноформатний альбом співачка запросила продюсера Патрика Гайленда, з яким працювала й раніше. Серед вже презентованих треків з платівки найяскравішим є Working for the Knife.

Charli XCX: Crash

Дата виходу: 18 березня

Синтіпоп хітмейкерка Charli XCX випустила перший сингл її майбутнього альбому ще у вересні. Тоді, презентуючи Good Ones, вона заявила: «Перший сингл нового розділу вітає усе, що моє життя може запропонувати світу сьогодення – славу, гламур, внутрішніх демонів та світові хіти.»

Father John Misty: Chloe and the Next 20th Century

Дата виходу: 8 квітня

Подробиць про четвертий студійний альбом, окрім підтвердження виходу на вінілі, наразі немає.

Bloc Party: Alpha Games

Дата виходу: 29 квітня

Британські індірокери не випускали повноформатних альбомів з 2016 року. Працювати над своїм шостим альбомом Alpha Games вони запросили продюсерів Ніка Лінау та Адама Грінспена, відомих за альбомами IDLES, Nick Cave and The Bad Seeds та Yeah Yeah Yeahs.

Cardi B

Дата виходу: TBA

Подробиць майбутнього альбому чи не найвідомішої американської реперки наразі немає.

Lizzo

Дата виходу: TBA

Після виходу дебютного альбому Cuz I Love You (2019), який отримав більшість нагород та схвальні відгуки критиків, реперка та співачка Lizzo випустила всього один трек – фіт з Cardi B. Чи увійде трек до майбутнього альбому або будь-яких інших подробиць наразі немає.

Kendrick Lamar

Дата виходу: TBA

Попри співпрацю з різними реперами та роботою над альбомом-саундтреком до «Чорної Пантери», сольних релізів Кендрик Ламар не випускав з часів тріумфального Damn. Ніяких подробиць про майбутній реліз немає.

Rosalía: Motomami

Дата виходу: TBA

Іспанська співачка Rosalía обіцяє ще більше експериментів у своєму третьому альбомі, серед головних джерел натхнення для якого вона виділила регетон, фільми Альмодовара та музику Патті Сміт й Ніни Сімон.

Більше майбутніх релізів можна знайти у статті Pitchfork.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...