Реклама

💍 П'ять нових треків п'ятниці — 3 грудня

Čytaty latynkoju
💍 П'ять нових треків п'ятниці — 3 грудня
  1. Головна
  2. Музика
  3. 💍 П'ять нових треків п'ятниці — 3 грудня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

💍 Karoon — Тихіше

Електронний дует подружньої пари Тараса і Лєри Карун продовжує використовувати провінційну естетику в своїй творчості, але на цей раз поміщає туди власний шлюб. Найкраще пісня «Тихіше» працює разом із кліпом, який для гурту зняли студенти KAMA.

Сварки нас дуже виснажують. Іноді настільки, що стосунки важко витримати і хочеться їх розірвати. «Тихіше» — це прохання тиші і спокою крізь сльози відчаю

Karoon

П’яні танці на бетонно-мозайковій підлозі під баян, масні переглядки з-за оселедця під шубою, нікому не потрібні діти — чи не спадало вам на думку, наскільки однаково виглядає паноптикум і під час пострадянських весіль, і похоронів? І наскільки точно цей паноптикум передає відчуття емоційного виснаження після важкої сварки.

Не кожному подружньому дуету вистачає сил так препарувати свої стосунки, і за цю відвертість варто Karoon відзначити.

🏕 ТНМК — Ми смішили Бога

Ця пісня насправді вийшла ще у 2019 році, але так і в цілому з цим альбомом — більшість найкращих треків з нього ми вже чули протягом останніх років (можливо, ефект пандемії).

Записувати альбом «ВАТРА red» допомагав Teejay, відомий роботою з Kalush, alyona alyona та іншими артистами, тож крім фірмового «олдскульного» звучання гурту можна почути й сучасні тренди.

Згодом вийде ще друга частина альбому під назвою «ВАТРА black». Платівку вирішили розділити, бо матеріалу накопичилося багато.

 

🔭 White Lies — I Don't Wanna Go To Mars

Гурт, який має значно менше прихильників, ніж заслуговує, розмислює над тим, що подорожі на інші планети — це добровільне ув’язнення, а натомість варто цінити те, що у нас є тут, на Землі.

 

🥲 MARINA — Happy Loner

Співачка повертається до звуку дебютного альбома і співає про те, як втомилася від людей.

 

🎸 Sarsa — La La Las

Польська поп-діва радикально змінила своє звучання, перейшовши у більш важку категорію.

Конкурс Na chasi з Enjoy the Wood

Напишіть пост на задану тему та отримайте шанс виграти бестселер Enjoy the Wood ™ — дерев’яну багатошарову мапу світу у розмірі L.

  • Подробиці конкурсу читайте за посиланням.
  • Роботи приймаються до 21 грудня. Успіхів!

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...