Реклама

👸 П'ять нових треків п'ятниці — 19 листопада. Не Адель єдиною

Čytaty latynkoju
👸 П'ять нових треків п'ятниці — 19 листопада. Не Адель єдиною
  1. Головна
  2. Музика
  3. 👸 П'ять нових треків п'ятниці — 19 листопада. Не Адель єдиною
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Якщо ти більш-менш мейнстрімний артист, то випускати свою музику в один день з таким титаном як Адель — самогубство. Вся увага, авжеж, буде прикута до нової платівки головної поп-співачки планети. Саме тому «Радар релізів» у Spotify автора цих добірок сьогодні ледь не втричі коротший за звичайну п’ятницю.

З іншого боку, це привід звернути увагу на артистів, які трошки менш популярні і, можливо, відкрити для себе щось нове (або пригадати давно забуте старе). Тому сьогодні, крім двох хедлайнерів — британського та українського, — буде ще декілька пісень від артистів, відомих у більш вузьких колах.

👸 Adele — Can I Get It

«Мамі ще багато чому потрібно навчитися», — співає пані Аткінс у My Little Love, де пояснює своєму синові, що вона відчуває після розлучення з його батьком.

На альбомі «30» ми знову зустрічаємо Адель у стані емоційного роздраю, але на відміну від попередніх платівок — з оновленою самосвідомістю. Хоча «30» не можна назвати камерним, голос співачки однозначно записаний значно ближче до слухача, ніж раніше, а пісні ледь не зовсім позбавлені грандіозності — жодну з них, напевно, не можна заспівати так, як колись Set Fire To The Rain у Роял Альберт Голі.

Також місцями це Адель, якою ми її не чули (принаймні, за межами Carpool Karaoke, де ми раптом дізналися, що вона вміє читати реп) — на Адель, за її власною заявою, глибоко вплинули Tyler, The Creator та Skepta. Тож до розлогих балад та липучих поп-мелодій додалися і експерименти в R&B — цілком органічні, можна сміливо сказати. Окремо хочеться зазначити To Be Loved як пік вокальних здібностей Адель.

Часто між 30 та 40 роками артисти записують вкрай особисті альбоми, зрозумілі здебільшого лише їм самим — напевно, цьому є якесь пояснення у психологів. Адель вдалося записати саме такий альбом, але зробити його зрозумілим для своєї мільярдної аудиторії — врешті решт, саме за це ми її й завжди любили.

 

🎸 Бумбокс — Імперії впадуть

Гурт із розряду «наше все» несподівано дропнув новий трек, що тематично перегукується з піснею The HARDKISS — Коханці, а музично з усім, що останніми роками Бумбокс робить.

 

🧛‍♀️ Skylar Grey — Vampire At The Swimming Pool

Скайлар Ґрей більш відома фітами з відомими артистами, і її голос, схожий на м’ятний льодяник, складно переплутати з кимось іншим. Новий трек Скайлар чудово описує відчуття «не в своїй тарілці».

 

🍁 Ane Brun — Nœrmere

Ане Брюн широкому загалу більш відома як співачка приголомшливих каверів на відомі пісні, але її власна творчість — не менш видатна. Nœrmere — норвезька версія її ж пісні Closer, яка вийшла ще у 2020 році. Як-то кажуть, hits different.

🚂 Beirut — So Slowly

Гурт продовжує показувати раніше невипущені трекі, які врешті решт ввійдуть до компіляції  Artifacts.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...