Реклама

🥲 П'ять нових треків п'ятниці — 5 листопада. Найсумніший альбом року

Čytaty latynkoju
🥲 П'ять нових треків п'ятниці — 5 листопада. Найсумніший альбом року
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🥲 П'ять нових треків п'ятниці — 5 листопада. Найсумніший альбом року
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

🥲 ABBA — Ode to Freedom

У 1982 році ABBA виступила востаннє, але так і не оголосила про свій розпад офіційно. Натомість відбулося це у 2021 році, коли гурт несподівано вирішив випустити новий альбом та провести голографічний концерт і таким чином попрощатися з, без применшення, мільярдами людей, які хоч раз чули їхні пісні.

Альбом Voyage складно назвати окремим музичним твором, оскільки він звучить як всі попередні альбоми гурту одразу. Платівка наповнена музичними оммажами самим собі — так, наприкінці Keep An Eye On Dan лунає рефрен із SOS, а Don’t Shut Me Down звучить так, ніби написана нейромережею на базі всіх інших пісень гурту.

Voyage — не найкращий альбом ABBA, однак за мірками цього гурту «не найкращий альбом» — це все ще приголомшливо чудові й атмосферні мелодії, наповнені світлим сумом, тепер нібито як від прощання з давнім другом.

ABBA в ритмі вальсу відправляється у свій останній вояж разом з ельфами до Валінору, а нам залишається лише подякувати їм за музику.

🐎 Foals — Wake Me Up

Після двох років тиші «жеребці» хочуть повернутися з танцювальним альбомом. Перший сингл нагадує звучання їхніх ранніх платівок.

🎸 Radiohead — Follow Me Around

Kid A та Amnesiac — в одному релізі, з невиданими треками та купою додаткових матеріалів нарешті з’явилися на стрімінгах. Чи пройшли ці альбоми перевірку часом, вирішувати вам (західна преса каже, що так).

🧛 Post Malone feat. The Weeknd — One Right Now

Двоє артистів, одна естетика. Хороший трек, аби перечекати час до нових альбомів обох.

📼 Milky Chance — Tainted Love

Хто цю пісню тільки не переспівував, і ця версія звучить теж цікаво.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...