Реклама

🐕 П'ять нових треків п'ятниці — 22 жовтня

Čytaty latynkoju
🐕 П'ять нових треків п'ятниці — 22 жовтня
  1. Головна
  2. Музика
  3. 🐕 П'ять нових треків п'ятниці — 22 жовтня
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

🐕 Lana Del Rey — Black Bathing Suit

Ліззі Ґрант завжди була продуктивною, але цьогоріч перевершила навіть саму себе, випустивши одразу два альбоми з проміжком у півроку. Чи постраждала від цього якість. Аж ніяк.

З часів фундаментального Norman Fucking Rockwell! пані Дель Рей, здається, нарешті чітко зрозуміла, що вона хоче сказати своєю музикою, а заодно відійшла від архетипів і образу томної старлетки «ґетсбівських» часів, надавши перевагу сучасності та власним думкам й переживанням.

Blue Banisters, здається, найособистіший альбом Лани Дель Рей, бо прямолінійний і майже не ховається за красивими метафорами й образами. Елізабет хоче від нас, щоб ми всі нарешті її зрозуміли, перестали приписувати їй те, чим вона не є, і дозволити бути собою. Після того, що влаштували їй західні медіа та активісти, цілком можна зрозуміти.

Чудові вірші, які вотре затверджують статус Лани Дель Рей як одної з найкращих сонґрайтерок сучасності, обрамляє винахідлива музика з тендітно розставленими акцентами — виявляється, для філігранного продакшну не завжди потрібен Джек Антонофф.

Окремо хочеться відзначити милу присвяту власній сестрі, яку пані Ґрант написала і зіграла разом зі своїм батьком, з неймовірно ніжними словами та дурнуватими жартами.

You name your babe Lilac Heaven
After your iPhone 11
“Crypto forever” scrеams your stupid boyfriend
Fuck you, Kevin

 

🔫 Morphom feat. KRUTb — Не стріляй

Марина Круть — одна з дуже небагатьох українських музикантів, які розуміють, що таке «грати сучасно на традиційному інструменті» (на противагу неделікатному та місцями вульгарному заграванню з народними мотивами більшості артистів). Саме тому разом з пульсуючим Diplo-like бітом Morphom бандура звучить абсолютно органічно. Чудовий поп-хіт від музикантів, які знаходяться в світовому контексті. Але хронометраж менш ніж дві хвилини — це аж занадто екстремально.

 

🎸 Jack White — Taking Me Back

Про новий сингл одного з найвіртуозніших гітаристів сучасності ми писали ще в середу — він став саундтреком до трейлеру Call of Duty Vanguard. Пружні баси, багато електроніки і, авжеж, агресивно скрипуча гітара — все як треба.

🧭 Beirut — Fisher Island Sound

Напевно, один з найромантичніших гуртів сучасної сцени повертається після двох років мовчання. Beirut — це про вайб «Східного експресу», колоніальної Африки, пробкових шоломів і вінтажних глобусів та мап, на яких все ще позначені незвідані землі білими плямами. Якщо це ваша естетика, нова пісня вам сподобається. А згодом ще й альбом вийде: на 28 січня запланований реліз Artifacts, де будуть зібрані ранні роботи гурту, а також перевидання мініальбому Lon Gisland.

🎛️ Duran Duran — GIVE IT ALL UP (feat. Tove Lo)

Легендарні синтпопери також випустили новий альбом під назвою FUTURE PAST, який дійсно повертає нас до джерел і звучить так, ніби був випущений 40 років тому.

🪐 Бонус: Montaigne — Now (In Space)

Минуле Євробачення запам’яталося несподівано ламповою атмосферою, а також кількома цікавими виконавцями, які роблять справді якісну музику. Однією з таких була австралійка Montaigne, яка, на жаль, вибула з конкурсу рано, але все ж завоювала любов частини аудиторії. Якщо ви — серед тих людей, кому вона сподобалася, для вас хороші новини і нова пісня Montaigne.

Читайте інші добірки за тегом «5 треків».

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...