Реклама

Дуров вперше прокоментував своє затримання — TON відреагував зростанням

Čytaty latynkoju
Дуров вперше прокоментував своє затримання — TON відреагував зростанням
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Дуров вперше прокоментував своє затримання — TON відреагував зростанням
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Засновник Telegram Павло Дуров вперше прокоментував своє затримання у Франції, зазначивши, що був здивований таким розвитком подій. Він нагадав, що Telegram має офіційного представника в ЄС, який займається запитами від влади, проте французькі органи не скористались можливостями для комунікації — пише телеграм-канал Na chasi Crypto.

Дуров підкреслив, що компанія завжди дотримувалась принципів конфіденційності та безпеки, навіть коли це ставило під загрозу доступ до ринків, як це було в росії та Ірані. Він наголосив, що готовий залишити країни, які вимагатимуть порушення цих принципів.

Після коментаря Дурова криптовалюта TON, тісно пов’язана з екосистемою Telegram, зросла на 7%, незважаючи на загальне падіння крипторинку. Це може свідчити про позитивну реакцію інвесторів на заяву Дурова та підтримку стратегії месенджера щодо захисту даних користувачів.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...