Реклама

TON може випередити ринок у вересні, попри арешт Павла Дурова — аналітик

Čytaty latynkoju
TON може випередити ринок у вересні, попри арешт Павла Дурова — аналітик
  1. Головна
  2. Крипто
  3. TON може випередити ринок у вересні, попри арешт Павла Дурова — аналітик
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після арешту CEO Telegram Павла Дурова 24 серпня, вартість Toncoin (TON) знизилася на 20%, досягнувши рівня $5,45. Незважаючи на це падіння, аналітик з Bitget Research Райан Лі, вважає, що у вересні TON може перевершити загальний ринок криптовалют — пише наш телеграм-канал Na chasi Crypto.

«Нещодавно TON зазнав падіння через негативні новини , але, незважаючи на серйозні погані новини, такі як арешт засновника Telegram, ми помітили, що ціна TON не зазнала серйозного обвалу, а натомість продемонструвала значну стійкість та відновлення. За останні 30 днів падіння TON було майже на тому ж рівні, що й біткоїна, і значно перевершило Ethereum» — зазначив Лі.

Аналітик пов’язує це з єдністю спільноти TON й відсутністю паніки на ринку, що дозволяє токену залишатися стійким навіть за несприятливих умов.

На думку аналітика, у вересні TON може слідувати загальному ринку або трохи перевершити його, якщо не з’являться нові негативні події. Проте, якщо ситуація на ринку не зміниться, ціна TON може залишитися в межах $5-$6, з можливістю повторного тестування рівнів $6,5-$7. 

Однак технічний аналіз вказує на можливість подальшого короткострокового зниження, оскільки TON продовжує торгуватися нижче ключових рівнів опору.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...