Реклама

Solana намагається утриматись вище $130, оскільки ведмежий тиск продовжується

Čytaty latynkoju
Solana намагається утриматись вище $130, оскільки ведмежий тиск продовжується
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Solana намагається утриматись вище $130, оскільки ведмежий тиск продовжується
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Протягом останнього місяця вартість Solana (SOL) впала на 25%, і нещодавно її ціна опустилася нижче важливих ковзних середніх показників, таких як 20-денна експоненційна ковзна середня (EMA) і 50-денна проста ковзна середня (SMA) — повідомляє наш телеграм-канал Na chasi Crypto.

Це свідчить про труднощі, з якими стикається актив при спробах подолати рівні опору. Наразі SOL торгується на рівні $137,86, що нижче 20-денної EMA на рівні $147,72 і 50-денної SMA на рівні $155,74. Ковзні середні часто виступають як рівні опору під час низхідного тренду, що свідчить про сильний тиск продавців і недостатню кількість покупців для підвищення ціни.

 Така поведінка підсилює ведмежий тренд, який додатково підтверджує індекс відносної сили (RSI), який зараз знаходиться на рівні 40,89 й продовжує знижуватися. Це вказує на те, що учасники ринку більше схильні продавати, ніж купувати SOL, що підтримує поточне падіння.

Якщо спадний тренд продовжиться, ціна SOL може впасти до $133,64, а при подальшому негативному настрої — до $110. Проте, якщо відбудеться відновлення попиту, ціна може повернутися до рівня $148,27, що забезпечить певну стабільність для активу.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...