Реклама

Дурова звільнили під заставу у €5 млн, TON трохи укріпився

Čytaty latynkoju
Дурова звільнили під заставу у €5 млн, TON трохи укріпився
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Дурова звільнили під заставу у €5 млн, TON трохи укріпився
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

CEO Telegram Павла Дурова звільнили під заставу у €5 млн, але зобов’язали залишатися у Франції під судовим наглядом — повідомляє наш телеграм-канал Na chasi Crypto.

Його офіційно звинуватили у співучасті у поширенні дитячої порнографії, незаконних транзакціях, обігу наркотиків, шахрайстві та наданні криптологічних послуг без належного декларування. Після затримання Дурова звільнили під заставу у €5 млн, але помістили під «судовий нагляд» й тепер він має з’являтися в поліції двічі на тиждень та не може покидати країну.

Раніше, після арешту Дурова в суботу, TON різко обвалився й втратив позиції у топ-10 криптовалют за каптілазіцією, проте після оголошення про звільнення, монета відреагувала зростанням на 3% й повернулась до топ-10.

Під час перебування Павла Дурова під вартою блокчейн TON зіткнувся з кількома проблемами, зокрема, два рази тимчасово зупиняв виробництво блоків адже мережа не витримувала навантаження від ажіотажу навколо аірдропу мемкоїна DOGS. Нестабільність мережі також може бути пов’язана із занепокоєнням щодо майбутнього Telegram та TON, адже Дуров відіграє ключову роль у цих проєктах.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...