Реклама

Soneium запускає тестнет Minato та інкубаційну програму Spark

Čytaty latynkoju
Soneium запускає тестнет Minato та інкубаційну програму Spark
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Soneium запускає тестнет Minato та інкубаційну програму Spark
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

28 серпня компанія Sony Block Solutions Labs (Sony BSL) оголосила про запуск тестової мережі Soneium Minato та інкубаційної програми Soneium Spark — повідомляє наш телеграм-канал Na chasi Crypto.

Тестнет Minato дозволяє розробникам перевіряти та вдосконалювати блокчейн-проєкти в безпечному середовищі, максимально наближеному до реальних умов.

Інкубатор Soneium Spark пропонує web3 стартапам підтримку у вигляді ресурсів, експертної допомоги, а також можливість отримати до $100 000 інвестицій. Програма також передбачає офіційну підтримку від Sony Group, Astar Network та Startale. Крім того, у програмі братимуть участь інші підрозділи Sony, включаючи музичний, кінематографічний та освітній сектори, фонд інновацій та ігровий підрозділ Inzone.

SEO Sony Block Solutions Labs, Джун Ватанабе, зазначив, що відкриття тестової мережі є першим кроком до створення спільноти фанатів, орієнтованої на творчих людей, які зможуть об’єднати різноманітні цінності через блокчейн Soneium.

Судячи з прес-релізу, Soneium прагне зробити Web3 масовим явищем, створивши блокчейн, який стане платформою для децентралізованих додатків, на кшталт AppStore для Web3.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...