Реклама

Навіть стримані прогнози щодо RWA вказують на значний вплив цього сектору на економіку майбутнього

Čytaty latynkoju
Навіть стримані прогнози щодо RWA вказують на значний вплив цього сектору на економіку майбутнього
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Навіть стримані прогнози щодо RWA вказують на значний вплив цього сектору на економіку майбутнього
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Навіть консервативні прогнози щодо токенізованих активів реального світу (RWA) свідчать про їх значний вплив на майбутню економіку. Криптоаналітик Джеймі Кутс висловив сумніви щодо прогнозу досягнення ринком RWA $30 трлн до 2030 року, вважаючи більш реалістичною оцінку в $1,3 трлн — повідомляє наш телеграм-канал Na chasi Crypto.

Якщо річний темп зростання у 121% збережеться, ринок RWA може досягти цієї позначки у $1,3 трлн. Навіть ця консервативна оцінка вказує значний вплив на екосистему Web3, створивши ефект «маховика» для NFT, соціальних платформ та геймінгу.

McKinsey & Company також зазначили, що токенізовані активи мають «повільний старт», але очікується, що до 2030 року їх ринок досягне $2 трлн. Аналіз RippleX оцінює майбутню вартість токенізованих ринків у $16 трлн, що у вісім разів більше за поточну ринкову капіталізацію всього криптовалютного сектору.

Також Кутс зауважив, що визначити реальну вартість на Ethereum, який є наразі є основною платформою для токенізації традиційних фінансів (TradFi), буде складно через конкуренцію з боку мереж другого рівня (L2). Він прогнозує, що L2 можуть захопити до 95-99% доходу, залишаючи решту для оплати витрат на розрахунки в ETH.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Телеграм-канал Na chasi Crypto вже писав про деякі найпомітніші RWA проєкти.

Що таке RWA?

Токенізація активів реального світу, або RWA — це процес, коли реальні активи, такі як нерухомість, товари або інші матеріальні цінності, перетворюються на цифрові токени, які записуються у блокчейні. Уявіть, що ви володієте будинком й замість фізичних документів на право власності, які можуть бути втрачені або підроблені, ви маєте цифровий запис у блокчейні, який гарантує вашу власність. Цей цифровий запис не можна підробити або змінити, він є прозорим та доступним для перевірки всіма учасниками мережі.

Токенізація надає активам нові властивості, такі як більша ліквідність (їх легше продавати або обмінювати), прозорість (всі угоди видно та підтверджено) та доступність (їх можна купувати або продавати в будь-який час й з будь-якої точки світу). Це значно спрощує процеси купівлі, продажу або передачі активів, роблячи їх більш зручними та безпечними для власників.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...