Реклама

MakerDAO провів ребрендинг та перейменував токени MKR та DAO

Čytaty latynkoju
MakerDAO провів ребрендинг та перейменував токени MKR та DAO
  1. Головна
  2. Крипто
  3. MakerDAO провів ребрендинг та перейменував токени MKR та DAO
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Протокол MakerDAO офіційно перейменувався на Sky та представив нові назви для свого оновленого стейблкоїна, який тепер називається USDS та токена управління під назвою SKY — пише телеграм-канал Na chasi Crypto.

Ребрендинг покликаний започаткувати «наступну еволюцію DeFi», заявив співзасновник MakerDAO Рун Крістенсен. Він зазначив, що протокол зосереджений на простоті та зручності використання, що дозволяє користувачам отримувати вигоду від нововведень, таких як Sky Token Rewards (STRs) та Sky Savings Rate (SSR), якщо вони перебувають у відповідній юрисдикції.

Як і MakerDAO, протокол Sky залишається децентралізованим, керованим спільнотою та некостодіальним. Maker SubDAOs перейменуються на Sky Stars, зберігаючи незалежність та унікальні бізнес-моделі, які зв’язують екосистему Sky. 

DAI та MKR продовжують працювати, але їх можна обміняти з 18 вересня на нові токени за таким курсом: 1 MKR = 28 000 SKY, а 1 USDS = 1 DAI.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...