Реклама

Майже 80% криптовалют не відновлюються після хакерських атак — експерти

Čytaty latynkoju
Майже 80% криптовалют не відновлюються після хакерських атак — експерти
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Майже 80% криптовалют не відновлюються після хакерських атак — експерти
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Більшість криптовалют, які стали жертвами хакерських атак, не можуть відновити свою ціну. Про це повідомляє наш телеграм-канал Na Chasi Crypto з посиланням на звітом Immunefi.

Понад 77,8% таких криптовалют зазнали тривалого негативного впливу на ціну через шість місяців після злому. Крім того, 51,1% зламаних токенів втратили понад 50% своєї вартості за той самий період.

Звіт з’явився майже через місяць після того, як хакер викрав понад $230 млн з індійської криптовалютної біржі WazirX, що стало другим за величиною зломом у 2024 році.

«Мільйони, втрачені через злам, одразу передбачають ще більші втрати, викликані впливом на ринок і залежністю, а також багато місяців втраченого часу, витраченого на відновлення вашої емоційно зруйнованої команди та операцій» — зазначив CEO Immunefi Мітчелл Амадор.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Централізовані фінансові структури (CeFi) стали найбільш вразливими для хакерів, замінивши децентралізовані фінанси (DeFi), які раніше були головною мішенню для атак. Амадор підкреслив, що компрометація інфраструктури є найбільш руйнівними наслідками зламів у світі криптовалют, зокрема витік приватного ключа може призвести до викрадення всіх керованих ним коштів.

Immunefi – це відома ончейн краудсорсингова платформа з кібербезпеки, яка захищає понад $190 млрд коштів користувачів.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...