Реклама

В L2 мережах Ethereum зросла кількість невдалих транзакцій

Čytaty latynkoju
В L2 мережах Ethereum зросла кількість невдалих транзакцій
  1. Головна
  2. Крипто
  3. В L2 мережах Ethereum зросла кількість невдалих транзакцій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0

Після недавнього оновлення мережі Ethereum під назвою «Dencun», метою якого було зниження комісійних витрат у мережах другого рівня (Layer 2, L2), суттєво зросла кількість невдалих транзакцій, особливо тих, що проводяться за допомогою ботів — пише наш телеграм-канал Na chasi Crypto.

Дослідження Galaxy Research показало, що після впровадження EIP-4844, яке є частиною оновлення Dencun, середня щоденна кількість транзакцій на L2 майже подвоїлася. Однак це також спричинило зростання кількості невдалих транзакцій, які стали помітними у різних L2 мережах, таких як Base, Arbitrum та OP Mainnet.

Зокрема, на платформі Base близько 21% транзакцій виявилися невдалими, тоді як на Arbitrum та OP Mainnet цей показник становив 15.4% та 10.4% відповідно.

Основною причиною цього зростання невдалих транзакцій стала низька вартість комісій на L2, що приваблює ботів, які активно використовують ці мережі для великої кількості операцій. Це, в свою чергу, створює перевантаження та призводить до збоїв у транзакціях.

Для купівлі/продажу криптовалют рекомендуємо:

Binance

Найбільша світова крипто-біржа з величезним вибором криптовалют

Таким чином, хоч оновлення й досягло мети у зниженні комісій, воно також створило нові виклики у вигляді зростання кількості невдалих транзакцій, що потребують додаткової уваги та вирішення.

Підписуйтесь на наш Телеграм-канал: Na chasi / Crypto, щоб бути у курсі останніх новин та дізнаватися більше про можливості заробітку на крипторинку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...